Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

Spicy Christmas Cake Julesæbe

TILBUD

Spicy Christmas Cake Julesæbe

kr. 47,20

Spicy Christmas Cake Julesæbe er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og modnet i 6 uger.
Spicy Christmas Cake Julesæbe er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode. Det betyder, at den 100% naturlige sæbe, bevarer mange af sine gode egenskaber, da den røres ved en lav temperatur. Den er tilsat sheasmør og friskmalede julekrydderier En rigtig julesæbe.
Produktet forhandles eksklusivt af Blue Mountain Soapery

Ikke på lager

Om produktet

Spicy Christmas Cake Julesæbe er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld.

Spicy Christmas Cake Julesæbe er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode. Det betyder, at den 100% naturlige sæbe, bevarer mange af sine gode egenskaber, da den røres ved en lav temperatur. Basisolierne er den bedste jomfru olivenolie, kokosolie samt castorolie og ekstra fugtgivende shea smør. I denne limited edition julesæbe er der tilsat alle de kendte krydderier fra julekøkkenet – ingefær, kanel, muskat, laurbær og nelliker. En ekstra lukseriøs julesæbe pyntet med guld mica, stjerneanis og pepperkorn. En ægte julesæbe der med garanti vil sprede julestemning i dit hjem. Alle olierne er koldpressede og økologisk. Sæben er ikke tilsat æterisk olie.

Ca 100g

Sådan opleves produktet på din hud:

Sæben vasker effektivt snavs og skidt af dine hænde, men udtørrer ikke huden. Skummet er tykt og cremet og den milde duft af de varme krydderier er lækker og en rigtig hyggespreder. Baren har en smuk dyb chokolade brun farve med det unikke tryk af vores elskede Blue Mountain egetræ motiv.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Det høje indhold af økologisk olivenolie og sheasmør blødgører, fugter og nærer huden.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

Spicy Christmas Cake Julesæbe laves ved at mikse, kvalitetsolierne med kaustisk soda og vand fra Blåbjerg Skov, skånsomt ved lave temperaturer og herefter tilsættes de friskmalede krydderier. Sæbemassen hældes i håndlavede træforme, pyntes med guldmica, anis og pepperkorn og efter 24 timer tages sæben ud af formen  og skæres i barer. Herefter modnes barerne  i  4  til 6 uger – ligesom en god ost eller vin. Herefter pakkes de smukke dekorative sæber i syrefri silkepapir og bæredygtige papirsposer med smukt julemotiv. Den fine label har mange smukke detaljer.  Indpakningen bevarer sæbens kvalitet. Perfekt som gave!

Husk: Det er vigtigt at sæben opbevares tørt  og at den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Egenskaber

Vægt 100 g
Hudtype

Konsistens

Naturlige olier

, , ,

Hovedingredienser

, , , ,

Dette produkt indeholder

Ingredients: Sodium Olivate* (olivenolie), Sodium Cocoate* (Kokosolie), Sodium Shea Butterate* (Sheasmør), Sodium Castorate*(Ricinusolie), Aqua, Glycerin**,Cinnamomum zeylanicum Bark Powder (kanel), Eugenia caryophyllus Flower Bud Powder (nelliker), Myristica fragrans Fruit Powder (Muskat), Zingiber Offinale Root Powder (Ingefær), Laurus nobilis Leaf Powder (Laurbærblade). Decoration: Gold Mica (CI 77019), Star Anis, Peppercorn.*Organic

*Ingredienser fra økologisk jordbrug
**Naturlig forekomst i sæben/natural component in the soap.

 

√ Ultra mild – anbefalet til sensitiv hud.

√ Udtørrer ikke huden.

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer.

√ Fri for sulfater, parabener og silikone.

√ Vegan Friendly – Ikke testet på dyr.

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Sæbebaren gøres våd og gnides mod huden i cirkulerer bevægelser. På denne måde virker baren nænsomt eksfolierende. Kan også bruges med en vaskeklud/svamp og herefter skummes sæben op. Skyld grundigt med vand. Gentag gerne for ekstra grundig rensning. Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Tip: Sæben kan også anvendes som en smuk dekorativ håndsæbe – perfekt til gave!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...