Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

Håndstrikket Øko Vaskeklud – Mørkegrå

Håndstrikket Øko Vaskeklud – Mørkegrå

kr. 59,00

Håndstrikket vaskeklud i økologisk bomuld – lavet i Danmark.

Farve: Mørkegrå

Vaskekluden måler ca 27 x 27 cm og er håndstrikket af det blødeste økologiske bomuldsgarn. Vaskekluden er strikket med kærlighed og har det smukkeste mønster af af små fine hjerter.

Hvordan bruges produktet?

Henny anbefaler at du lægger kluden i eddike i ca. 24 timer og herefter vasker den. Derved bevares struktur og farve i kluden længere. Kluden kan vaskes på 60 grader.

Kan bruges til mange ting:

  • vaskeklud
  • karklud
  • servietter til den smukke bordopdækning i nordisk stil

De håndstrikkede klude kommer i forskellige stilrene nordiske farver og er pakket i en banderole af genbrugspapir med smukt tryk. Et fint lille lædermærke er syet på kluden, hvor der på den ene side er trykt et garnnøgle og på den anden side står der Handmade. En smuk og flot gave – gerne i kombination med en af vores smukke sæber.

Produktet forhandles eksklusivt af Blue Mountain Soapery.

2 på lager

Kategori:

Om produktet

Håndstrikket vaskeklud i økologisk bomuld – Håndlavet af Henny fra Karup, en rigtig mesterstrikker, med de smukkeste mønstre i nordiske farver. Smuk på et hvert badeværelse eller køkken.

En blød klud er et must i min daglige hudplejerutine – og disse klude er helt perfekte til den milde ansigtsrens og til kroppen. De er ikke kun smukke og fyldt med detaljer. De er praktiske og ser godt ud på et hvert badeværelse eller ethvert køkken. De kommer i mange mode rigtige nordiske farver.

Jeg bruger dem også til den flotte bordopdækning i nordisk stil – jeg blander farverne og de står flot til det naturlige keramik eller hvide stel og vaser fyldt med markblomster! Det giver en hyggelig stemning, med masser af personlighed og dine gæster vil helt sikkert fornemme den unikke stemning. Måske er det endda en gave de kan tage med hjem!

Jeg giver dem gerne i gave sammen med en af de flotte Blue Mountain sæber – det er en smuk gave fyldt med omtanke og kærlighed. Det er bæredygtigt, da kludene er håndlavet lige her i Danmark – det er slow production og kærlighed til håndværket – og Hetty – hun ELSKER at strikke. Hver klud er fyldt med smukke detaljer  og det tager tid at lave hver enkel klud – vælg din favorit imellem de mange flotte nordiske farver!

Kludene er påsyet en fin lille læder lap med et garnnøgle på den ene side og “handmade” skrevet på den anden side. Det er en lille detalje, der gør forskellen. Jeg har indpakket den fine klud i bælte af genbrugspapir, smukt dekoreret med påtrykte bomuldsblomster og vejledning til brug. Lige til at give som gave til en du holder af – eller dig selv!

Hvilken farve er din favorit? Du kan måske slet ikke vælge. Det kan jeg godt forstå!

Rigtig god fornøjelse.

Kh Rikke Sæbemester

Egenskaber

Vægt 20 g
Mål

27 x 27 cm

Garntype

Økologisk bomuld

Farve

Mørkegrå

Dette produkt indeholder

Håndstrikket af økologisk bomuldsgarn. 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.