Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

SALT Spa Bar – Pink ler

SALT Spa Bar – Pink ler

DKK 59,00

SALT Spa Bar – Pink Clay Flower er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og modnet i 4 uger.

SALT Spa Bar – Pink Clay er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode. Det betyder, at den 100% naturlige sæbe, bevarer mange af sine gode egenskaber, da den røres ved en lav temperatur. Sæben er ikke tilsat æteriske olier og er derfor allergenfri.

Vi anbefaler dette produkt, hvis du har:

  • Sensitiv hud
  • Irriteret hud
  • Moden hud

Basisolierne er den bedste jomfru olivenolie, kokosolie samt castorolie og der er tilsat dødehavssalt og naturligt rosa ler.  Alle olierne er koldpressede og økologisk.

Produktet forhandles eksklusivt af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

Ikke på lager

Kategori:

Om produktet

SALT Spa Bar – Pink Clay  til kroppen er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og forhandles af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

SALT Spa Bar – Pink Clay er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode. Det betyder, at den 100% naturlige sæbe, bevarer mange af sine gode egenskaber, da den røres ved en lav temperatur. Basisolierne er den bedste jomfru olivenolie, kokosolie samt castorolie og der er tilsat dødehavssalt og naturligt rosa ler. Sæben er ikke tilsat æteriske olier og er derfor allergen- og duftfri. Alle olierne er koldpressede og økologisk.

Ca 120g

Sådan opleves produktet på din hud:

Sæben er naturlig hård grundet det høje indhold af salt, hvilket gør den ideel i badet og bruseren, da den ikke bliver blød og flyder ud. Skummet er tykt og cremet og baren eksfolierer blidt mod huden. Den er utrologi smuk blomstermotiv med en sart rosa farve – perfekt i en sæbeskål – pynter på ethvert badeværelse.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Dødehavssalt er et mirakel ingrediens i denne spa bar. Det høje indhold af mineraler lindrer inflammation og fugter og styrker en svækket hudbarriere, hvilket er ekstra godt for folk med irriteret hud. Sæben er god for alle hudtyper.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

SALT Spa Bar – Pink Clay Flower laves ved at mikse, kvalitetsolierne med kaustik soda og vand fra Blåbjerg Skov, skånsomt ved lave temperaturer og herefter tilsættes castorolien, dødehavssalt og rosa ler. Sæbemassen hældes i smukke blomsterforme og efter 24 timer tages sæben ud af formen og sættes til at modne i op til 4 uger – ligesom en god ost eller vin. Herefter pakkes de smukke dekorative sæber i bæredygtig cellofan, der bevarer sæbens kvalitet og virker samtidig som en smuk indpakning, hvor sæbens smukke blomstermønster kan ses. Perfekt som gave!

Husk: Det er vigtigt at sæben opbevares tørt da den indeholder salt og at den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Egenskaber

Vægt 120 g
Hudtype

, ,

Konsistens

Allergener

Naturlige olier

, ,

Hovedingredienser

, , ,

Dette produkt indeholder

Sodium Cocoate*(forsæbet jomfru kokosolie), Sodium Olivate*(forsæbet olivenolie), Sodium Castorate* (forsæbet castorolie), Aqua, Glycerin**, Sodum Chloride (Dead Sea salt), CI 77004 (Rosa ler/Natural Pink Clay).

*Ingredienser fra økologisk jordbrug
**Naturlig forekomst i sæben/natural component in the soap.

 

√ Ultra mild – anbefalet til sensitiv hud.

√ Udtørrer ikke huden.

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer.

√ Fri for sulfater, parabener og silikone.

√ Vegan Friendly – Ikke testet på dyr.

Sådan virker produktet

Læs her, hvordan produktet og ingredienserne virker:

SALT Spa Bar – Pink Clay Flower indeholder blandt andet:

  • Dødehavssalt fyldt med mineraler der virker lindrende mod inflammation i huden
  • Rosa naturligt ler indeholder silicium, aluminium, jern, magnesium, sodium, fosfor, potaske og kalk. Leret fungerer som en mild naturlig renser, blødgør, giver spændstighed/styrker og virker beroligende.
  • Castorolie som virker fugtgivende og blødgørende og indeholder phytosteroler, som har nogle stærk anti-inflammatoriske egenskaber.

Vores smukke sæber passer perfekt til Filsø sæbeskålen lavet af kunstner Mimi Haahr.

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Sæbebaren gøres våd og gnides mod huden i cirkulerer bevægelser. På denne måde virker baren nænsomt eksfolierende. Kan også bruges med en vaskeklud/svamp og herefter skummes sæben op. Skyld grundigt med vand. Gentag gerne for ekstra grundig rensning. Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Tip: Sæben kan også anvendes som en smuk dekorativ håndsæbe eller barbersæbe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.