Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

SALT Spa Bar – Grønt Ler & Citron

TILBUD

SALT Spa Bar – Grønt Ler & Citron

kr. 50,00

SALT Spa Bar – Green Clay & Lemon er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og modnet i 4 uger.

SALT Spa Bar – Green Clay & Lemon er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode. Det betyder, at den 100% naturlige sæbe, bevarer mange af sine gode egenskaber, da den røres ved en lav temperatur.

Vi anbefaler dette produkt, hvis du døjer med:

  • Irriteret hud
  • Uren og fedtet hud
  • Træt og trist hud

Basisolierne er den bedste jomfru olivenolie, kokosolie samt castorolie og der er tilsat dødehavssalt, naturligt grønt ler og citronolie. Alle olierne er koldpressede og økologiske.

Produktet forhandles eksklusivt af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

7 på lager

Kategori:

Om produktet

SALT Spa Bar – Green Clay & Lemon til kroppen er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og forhandles af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

SALT Spa Bar – Green Clay & Lemon er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode. Det betyder, at den 100% naturlige sæbe, bevarer mange af sine gode egenskaber, da den røres ved en lav temperatur. Basisolierne er den bedste jomfru olivenolie, kokosolie samt castorolie og der er tilsat dødehavssalt, naturligt grønt ler og citronolie. Alle olierne er koldpressede og økologiske.

Ca 175 g

Sådan opleves produktet på din hud:

Sæben er naturlig hård grundet det høje indhold af salt, hvilket gør den ideel i badet og bruseren, da den ikke bliver blød og flyder ud. Skummet er tykt og cremet og baren eksfolierer blidt mod huden, samt har en blid duft af rosmarin. Det er den perfekt spa bar!

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Dødehavssalt er et mirakel ingrediens i denne spa bar –  det høje indhold af mineraler lindrer inflammation og fugter og styrker en svækket hudbarriere, hvilket er ekstra godt for folk med irriteret hud, men sæben er god for alle hudtyper.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

SALT Spa Bar – Green Clay & Lemon laves ved at mikse kvalitetsolierne med kaustik soda og vand fra Blåbjerg Skov, skånsomt ved lave temperaturer og herefter tilsættes castorolien, dødehavssalt og æterisk olie. En del af sæbemassen tages fra og det grønne ler tilsættes. De to farver sæbemasser hældes i træforme  og smukke mønstre dannes i sæben så det ligner marmor. Toppen pyntes med sort lavasalt  og tørrede morgenfrueblade og efter ca. 4  timer skæres sæberne ud i hånden og sættes til at modne i op til 4 uger – ligesom en god ost eller vin. Herefter pakkes de smukke dekorative sæber i bæredygtig cellofan,, der bevarer sæbens kvalitet og virker samtidig som en smuk indpakning, hvor sæbens smukke mønstre kan ses. Perfekt som gave!

Husk: Det er vigtigt at sæben opbevares tørt da den indeholder salt og at den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Egenskaber

Vægt 175 g
Hudtype

, ,

Konsistens

Allergener

,

Naturlige olier

, , ,

Hovedingredienser

, ,

Dette produkt indeholder

Sodium Cocoate*,(forsæbet jomfru kokosolie) Sodium Olivate*(forsæbet olivenolie), Sodium Castorate* (forsæbet castorolie), Aqua, Glycerin**, Sodium Chloride (Dead Sea Salt), Citrus Lemon Peel Oil*(Citronolie), CI 77004 (Grønt ler/Natural Green Clay). Limonene*.

Dekoration: Tørrede morgenfrueblade* / Dried Calendula Topping*

*Ingredienser fra økologisk jordbrug
**Naturlig forekomst i sæben/natural component in the soap.

 

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer.

√ Fri for sulfater, parabener og silikone.

√ Vegan Friendly – Ikke testet på dyr.

Sådan virker produktet

Læs her, hvordan produktet og ingredienserne virker:

SALT Spa Bar – Green Clay & Lemon indeholder blandt andet:

  • Dødehavssalt fyldt med mineraler der virker lindrende mod inflammation i huden
  • Grønt naturligt ler som virker dybderensende – Grønt ler er rigt på jernoxid og magnesium og leret fungerer som en meget effektiv naturlig renser, og udtørrer ikke eller irriterer huden, men blødgør og lindrer.
  • Castorolie som virker fugtgivende og blødgørende og indeholder phytosteroler, som har nogle stærk anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Citronolie strammer huden til og er derfor rigtig god mod rynker. Herudover kan citronolie også bruge til fedtet og uren hud eller problemfyldt hud.

Vores smukke sæber passer perfekt til Filsø sæbeskålen lavet af kunstner Mimi Haahr.

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Sæbebaren gøres våd og gnides mod huden i cirkulerer bevægelser. På denne måde virker baren nænsomt eksfolierende. Kan også bruges med en vaskeklud/svamp og herefter skummes sæben op. Skyld grundigt med vand. Gentag gerne for ekstra grundig rensning. Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Tip: Sæben kan også anvendes som en smuk dekorativ håndsæbe eller barbersæbe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.