Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

MOS Body Butter – Mango & Bivoks

MOS Body Butter – Mango & Bivoks

kr. 219,00

MOS Body Butter – Mango & Bivoks er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld.

MOS Body Butter – Mango & Bivoks er en økologisk kropscreme, der er lavet af de bedste og mest fugtgivende ingredienser. Vores ekstra fugtgivende kropssmør kan anvendes på hele kroppen, selv de tørre hårspidser har godt af dette lille fugtmirakel.

Vi anbefaler dette produkt, hvis du har:

  • Tør hud
  • Skadet hud
  • Tørre spidser

Cremen er formuleret med kun 6 kraftfulde ingredienser, der nærer og fugter huden optimalt: Økologisk kokosolie, mangosmør, hampefrøolie, bivoks, lavendelolie og naturlig E-vitamin.

Produktet forhandles eksklusivt af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

8 på lager

Kategori:

Om produktet

MOS Body Butter – Mango & Bivoks til kroppen er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og forhandles af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

MOS Body Butter – Mango & Bivoks er en økologisk kropscreme, der er lavet af de bedste og mest fugtgivende ingredienser. Vores ekstra fugtgivende kropssmør kan anvendes på hele kroppen, selv de tørre hårspidser har godt af dette lille fugtmirakel. Cremen er formuleret med kun 6 kraftfulde ingredienser, der nærer og fugter huden optimalt: Økologisk kokosolie, hampefrøolie, mangosmør, bivoks, lavendelolie og naturlig E-vitamin.

200 mL

Sådan opleves produktet på din hud:

MOS Body Butter dufter mildt af lavendel, en let krydret sød duft, der ikke virker overvældende, men beroligende og mild. Smørret smelter nemt i håndfladerne og absorberes effektivt af huden, så den ikke føles fedtet. Din hud forbliver blød og lækker i timevis.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Brug gerne vores MOS Body Butter hver dag i din daglige hudplejerutine. Huden bliver mere elastisk, blød og får en sund ensartet finish.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

MOS Body Butter – Mango & Bivoks laves ved nænsomt at opvarme de økologiske olier og smør og herefter tilsætte lavendelolie og naturlige E-vitaminer. Olien hældes på genanvendelig aluminiumsdåser og sættes til afkøling.

Husk: Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Egenskaber

Vægt 200 g
Konsistens

Allergener

,

Hovedingredienser

,

Aktive ingredienser

, , , , ,

Hudtype

,

Naturlige olier

, , ,

Dette produkt indeholder

Cocos Nucifera Oil*, Mangifera Indica Seed Butter*, Cera Alba, Cannabis Sativa Seed Oil*, Lavendula Angustifolia Oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool*, Limonene*, Geraniol*.

*Ingredienser fra økologisk jordbrug

√ Ultra mild – anbefalet til sensitiv hud.

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer.

√ Fri for sulfater, parabener og silikone.

√ Ikke testet på dyr.

Sådan virker produktet

Læs her, hvordan produktet og ingredienserne virker:

MOS Body Butter – Mango & Bivoks er formuleret af få, men virksomme økologiske ingredienser:

  • Koldpresset jomfru kokosolie indeholder specielle fedtsyrer (laurinsyrer), der har anti-bakterielle egenskaber, der kan beskytte mod skadende mikroorganismer. Dette er særligt vigtigt i hudpleje da mange typer af hudlidelser, inklusive akne og cellulitis er forårsaget af bakterie eller svampeinfektioner. Jomfru kokosolie har også en anti-inflammatorisk og hydrerende effekt og er derfor god mod eksem og psoriasis.
  • Hampefrøolie er perfekt til de fleste hudtyper, da den hydrerer uden at tilstoppe poreren. En af de omega-6 fedtsyrer hampefrøolie indeholder, er gamma-linolsyrer (GLA), der ud over at virke anti-inflammatorisk, også stimulerer hudcellernes vækst. Olien hydrerer og afbalancerer huden, og har samtidig hampefrøolien anti-aging egenskaber og kan hjælpe med at forebygge fine liner og tidlige alderstegn.
  • Mangosmør er sprængfyldt med antioxidanter, Vitamin E, A og C, der beskytter din hud mod celleskader. E-Vitamin kan afhjælpe tegn på solskader, ved at reducere oxidering af hudens celler. Vitamin C er vigtig for produktionen af kollagen, som er en af de mest typiske proteiner i din hud. Både E og C vitamin findes i hudens celler og beskytter cellerne, når huden er udsat for solens skadelige stråler og modvirker tidlig aldring.
  • Bivoks er naturens vidundermiddel og der er mange gode grunde til at man har brugt bivoks i hudplejeprodukter siden faraoernes tid i det gamle Egypten. Takket være de antibakterielle egenskaber og et naturligt indhold af det blødgørende A-vitamin, er bivoks brugt til mange typer hudproblemer, og det kan være lige det din hud har behov for. Bivoks er særlig god til at blødgøre og hydrere sensitiv hud.
  • Lavendelolie indeholder antioxidanter og har sårhelende egenskaber. Olien kan virke beroligende, smertelindrende og kløestillende på huden.

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Sørg for at opbevare MOS Body Butter mørkt og køligt. Tag en en smule MOS Body Butter op i håndfladen og opvarm smørret mellem hænderne. Fordel herefter MOS Body Butter på kroppen i masserende bevægelser. Olien absorberes hurtigt og fedter ikke. Efter hårvask kan du evt. fordele lidt MOS i hårspidserne, for at undgå tørt hår. MOS Body Butter kan også anvendes til hånd- og fodpleje.

MOS Body Butter er lavet af rene naturlige ingredienser som olier, mangosmør og bivoks. Ved temperaturer over 25 grader, kan cremen blive blød eller flydende. Det ødelægger ikke kvaliteten, men pas på hvis du har den med tasken eller på rejsen og der er høje temperaturer. Når smørret stivner igen, kan der dannes små korn i smørret. Dette er helt naturligt og stammer fra bivoks og mangosmør, der stivner hurtigere end kokosolien. Kornene smelter nemt i håndfladerne ved brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.