Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

REN 1 Shampoobar – Rosmarin

TILBUD

REN 1 Shampoobar – Rosmarin

kr. 61,25

REN Økologisk Shampoobar med Rosmarin er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og modnet i 6 uger.

Denne shampoobar er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode, hvilket betyder, at sæben bevarer sine gode egenskaber.

Vi anbefaler dette produkt, hvis du døjer med:

  • Slidte spidser
  • Skæl og tørt hår
  • Irriteret hovedbund
  • Glansløst hår

Alle ingredienser er 100% naturlige og indeholder forsæbet olie og naturlig E-vitamin. Basisolierne er den bedste jomfru kokosolie, avokadoolie, dansk hampefrøolie, mangosmør og dybderensende ler. Alle olierne er koldpressede og certificerede økologiske.

Produktet forhandles eksklusivt af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

8 på lager

Kategori:

Om produktet

REN Økologisk Shampoobar med Rosmarin er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og forhandles af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

Shampoobaren er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode, hvilket betyder at sæben bevarer mange af sine gode egenskaber, samt er 100% naturlig – den indeholder kun forsæbet olie og naturlige E-vitaminer. Basisolierne er den bedste jomfru kokosolie, avokado olie, dansk hampefrøolie, mangosmør og dybderensende ler. Alle olierne er koldpressede og certificerede økologiske.

Ca 130 g

 

Sådan opleves produktet på din hud:

Sæben er fast og har en smuk naturlig støvgrøn farve og er støbt i form af en massagebar, så den er nem og praktisk at bruge i håret og på kroppen.  Sæbens tykke skum føles blød og cremet og efterlader hår renset, frisk og hydreret.

 

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Ved fast brug kan ses en forbedring af hårstråets struktur og hovedbundens sundhed. Sæben udtørrer ikke huden som nogle kemiske sæbeprodukter kan gøre og den er derfor rigtig god til hyppig brug.

 

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

REN Shampoobar laves ved at mikse de økologiske olier og smør med kaustik soda og vand fra Blåbjerg Skov, der skånsomt behandles ved lave temperaturer og herefter tilsættes æteriske olier og E-vitaminer. Sæben hældes i forme og efter ca. 24 timer tages sæberne ud i hånden, hvorefter sæben sættes til at modne i op til 6 uger – ligesom en god ost eller vin. Herefter pakkes sæben i silkepapir, der bevarer sæbens kvalitet og til sidst lægges sæben i en praktisk og flot papirspose lavet af dansk produceret genbrugspapir, stemplet med Blue Mountains flotte logo. Et flot og rustikt look, helt uden plastik – det er 100% god karma og sund fornuft.

Husk: Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Egenskaber

Vægt 150 g
Hudtype

Aktive ingredienser

, , , ,

Konsistens

Allergener

,

Naturlige olier

, , , ,

Hovedingredienser

, , ,

Dette produkt indeholder...

Sodium Cocoate*, Aqua, Sodium Hempseedate*, Sodium Avocadoate*, Sodium Mangoseedate*, Glycerin**, Kaolin, Cocos Nucifera Oil*, Cannabis Sativa Seed Oil*, Persea Grattisima Oil*, Mangifera Indica Seed Butter* Rosmarinus officinalis Leaf Oil*, Tocopherol, Helianthus Annus Seed Leaf Oil, Limonene*, Linalool*.

*Ingredienser fra økologisk jordbrug

 

√ Udtørrer ikke huden.

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer.

√ Fri for sulfater, parabener og silikone.

√ Vegan Friendly – Ikke testet på dyr.

Sådan virker produktet

Læs her, hvordan produktet og ingredienserne virker:

REN 1 Shampoobar indeholder koldpresset økologisk og dansk hampefrøolie, rig på omega 3-6-9 fedtsyrer, der er essentielle for hud og hår, samt E-vitamin og masser af mineraler. Det er en superolie og derfor et naturligt valg til en god shampoobar.

Sæben indeholder også økologisk avocadoolie, der er rig på essentielle fedtsyrer, mineraler, A-B og E vitaminer. Olien hydrerer, reparerer og styrker dit hår i dybden.

Mangosmør er et lille mirakelmiddel i sig selv og er vidunderlig for din hovedbund og hjælper med at forebygge splittede ender, tørhed i hovedbunden og forlænge farven på dit hår. Derudover er mango fyldt med C-vitamin, der underbygger hudens naturlige kollagen produktion. Mangosmør hjælper til at blødgøre og hydrerer huden og derfor er REN en perfekt kombinations bar til hud og hår.

For ekstra plejende egenskaber har er REN 1 tilsat økologisk æterisk rosmarinolie, der kan hjælpe med at hydrere, reducere akne, skæl, mildner rødme og irriteret hud og forøge hårets glans.

For ekstra rensende egenskaber er der tilsat mildt hvidt ler, der renser hud og hår i dybden.

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Sæbebaren gøres våd og gnides på huden eller direkte i håret herefter skummes sæben op. Fordel nu sæben i masserende bevægelser og skyld grundigt med vand. Gentag gerne for ekstra grundig rensning, især når det er første gang du bruger en helt naturlig shampoobar.

Rikke anbefaler at man bruger en hjemmelavet hårtonic efter rens af håret, hvilke er super sundt for hovedbund og hår. Den er virkelig nem og billig at lave og kan erstatte brug af balsam.

  • Anskaf gerne en sprayflaske, der gør det nemt at fordele den hjemmelavede tonic i håret.
  • Direkte i flasken blandes ca 1/3 del god økologisk æbleeddike med 2/3 dele vand.
  • Hvis du vil, kan du tilsætte nogle dråber æteriske olier, f.eks rosmarin, appelsin eller lavendel, men det er ikke nødvendigt.
  • Ryst flasken inden brug. Efter hårvask med REN shampoobar, imens du stadig er bad, sprayer du hår igennem med den hjemmelavede tonic og masserer den godt ind i hår og hovedbund. Gør det gerne i et minuts tid og skyld derefter håret godt igennem.
  • Dit hår bliver blødt, let og skinnede og din hovedbund vil elske dig! – Bare rolig du kommer ikke til at dufte af eddike.

 

Baren er en god kombi bar til både mænd og kvinder, der gerne vil spare på plastik og unødvendige tilsætningsstoffer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er den perfekt rejsepartner, da du har en krops-, ansigt- og hårbar i en og samme sæbe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.