Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

MILD 1 Shampoobar – Rosmarin & Mynte

MILD 1 Shampoobar – Rosmarin & Mynte

kr. 109,00

MILD Økologisk Shampoobar med Rosmarin & Mynte er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og modnet i 2 uger.

MILD Shampoobar er en sæbefri ekstra mild shampoobar, der er formuleret med nogle af de bedste og mildeste ingredienser på markedet.

Vi anbefaler dette produkt, hvis du døjer med:

  • Tyndt og slidt hår
  • Tørt hår
  • Irriteret hovedbund

Sæbebaren er tilsat vaskeaktive stoffer fra kokosolie, økologisk dansk hampefrøolie, blødgørende hvedeproteiner og genopbyggende Pro-Vitamin B5.

Produktet forhandles eksklusivt af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

Ikke på lager

Kategori:

Om produktet

MILD Økologisk Shampoobar med Rosmarin & Mynte er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og forhandles af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

MILD Shampoobar er en sæbefri ekstra mild shampoo formuleret med nogle af de bedste og mildeste ingredienser på markedet. Tag en shampoo i salonkvalitet og fjern alt det tilsatte vand og plastikemballage og du har MILD Shampoobar. En lille og koncentreret Shampoobar (svarer til 2 flasker god shampoo), der med fordel kan bruges til hele kroppen og ansigt. Baren er tilsat vaskeaktive stoffer fra kokosolie, økologisk dansk hampefrøolie, blødgørende hvedeprotein og genopbyggende pro-vitamin B5. Baren er håndlavet og formet i et smukt blomsterdesign, der både går den smuk at se på men også nem at håndtere i badet. Den er også perfekt til rejsen eller camping – En bar til hår, ansigt og krop, mand, kvinde eller barn!

Ca 90 g

 

Sådan opleves produktet på din hud:

MILD shampoobar har en ruflet overflade, der gør det nemt at fordele sæben i håret og virker lækkert eksfolierende på huden. Skummet er tykt og cremet og efterlader huden blød og håret skinnende.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Dit hår vil føles rent, blødt og skinnende – fuld af liv og glans efter få anvendelser. Baren er specielt formuleret til at rense effektivt, men mildt og nænsomt, samtidig med at håret bliver fugtet og hovedbunden holdes sund og ren. Mange af mine kunder fortæller at de slet ikke behøver at anvende balsam mere, da shampoobaren er så fugtgivende.

 

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

Hver enkelt MILD Shampoobar laves i hånden og støbes i smukke forme. Baren tørres herefter i ca. 2 uger, så den er helt hård og fast inden den pakkes ind i fødevaregodkendt silkepapir, for at holde på kvaliteten. Herefter pakkes baren flot ind i kraftigt danskproduceret genbrugspapirposer, og en flot label bindes på med hampesnor. En flot og naturlig indpakning, helt uden plastik og med 100% god karma.

Husk: Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Egenskaber

Vægt 90 g
Hudtype

,

Aktive ingredienser

,

Konsistens

Allergener

,

Naturlige olier

, ,

Dette produkt indeholder...

Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Cannabis Sativa Seed Oil*, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Aqua, Behentrimonium Methosulfate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Rosmarin Officinalis Leaf Oil*, Mentha Arvensis Leaf Oil*, Zinc Oxide, Hydrolized Wheat Protein, Sodium Chloride, Etidronic Acid, BHT, Sodium Benzoate, Pantolactone, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Limonene*, Linalool*.

*Ingredienser fra økologisk jordbrug

√ 100% fri for sæbe.

√ Ultra mild – anbefalet til sensitiv hud.

√ Udtørrer ikke huden.

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer.

√ Fri for sulfater, parabener og silikone.

√ Vegan Friendly – Ikke testet på dyr.

Sådan virker produktet

Læs her, hvordan produktet og ingredienserne virker:

Shampoobaren indeholder blandt andet hvedeprotein, kendt for at øge hudens fasthed og har en særdeles gavnlig og reparerende effekt på hårets og hovedbundens sundhedstilstand.

MILD indeholder også pro-vitamin B5, et lille mirakelmiddel, der ud over at fugte hår og hud optimalt, har en inflammatorisk effekt og reducerer rødme og kløe, fremmer hudens elasticitet og accelererer hudens helingsproces. Pro-vitaminer hydrerer og forsegler hårstrået, så håret bliver ekstra blødt og skinnende.

MILD Shampoobar er baseret på hovedingrediensen Sodium Cocoyl Isethionate (SCI), er et overflade aktivt middel (virker rensende som sæbe) men er sulfat fri og derfor udtørres hverken hud, hår eller hovedbund. SCI er kendt som ”Baby Foam” pga. de ekstra milde egenskaber og fordi det derfor anvendes i mange baby og børneprodukter. SCI er udvundet af kokosolie og er 100% bionedbrydeligt. Der er mange fantastiske egenskaber ved SCI blandt andet:

  • Lækkert blødt og cremet skum, der renser uden at udtørre hud og hår.
  • Virker optimalt, både i blødt og hårdt vand,
  • Kan anvendes af folk med sensitiv hud.
  • Virker fugtgivende på hud, hår og hovedbund, glatter hårstrået, så håret fremstår blødt og skinnede.

I min MILD Shampoobar er der tilsat økologiske æteriske olier som Rosmarin og Mynte, der øger blodcirkulationen i hovedbunden og derved styrker hårets vækst. Kan også modvirke kløe og skæl, samt siges at modvirke tidlig stadie af grå hår.

Den friske milde duft af mynte blandet med den krydrede duft af rosmarin, gør den til en sikker vinder hos både børn og voksne.

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Når du først pakker baren ud, kan den være lidt blød efter at være pakket ind. Derfor er det en god ide at lade den lufttørre et par dage, så den bliver helt hård og fast inden den tages i brug. Derved holder baren længere.

Baren gnides enten mellem hænderne eller direkte på huden eller håret og skummes op. Skummet fordeles i håret og masseres godt ind i og renses herefter godt med vand. Baren har en ruflet overflade, der er rigtig god at gnide mod håret og huden og som virker eksfolierende.

Hvis du har tendens til tørre hårspidser, kan jeg anbefale at du krammer lidt MOS Body Butter ind i håret efter vask.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.