Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

MÆLK #1 Shampoo & Body Bar – Lavendel

MÆLK #1 Shampoo & Body Bar – Lavendel

kr. 129,00

MÆLK Økologisk Shampoobar til tørt hår og hovedbund håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og modnet i 6 uger.

Vi anbefaler dette produkt, hvis du døjer med:

  • Slidte spidser
  • Skæl og tørt hår
  • Irriteret hovedbund
  • Glansløst hår

10 på lager

Kategorier: , ,

Om produktet

MÆLK #1 Økologisk Shampoo og Body bar med kokosmælk, sheasmør, hydrolyseret havre og mandelolie er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og forhandles af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

Shampoobaren er lavet i hånden på en gammeldags koldrørt metode, hvilket betyder at sæben bevarer mange af sine gode egenskaber, samt er 100% naturlig – den indeholder kun forsæbet olier og smør, kokosmælk, sukker for ekstra lækkert skum og dansk havre. Basisolierne er den bedste olivenolie, jomfru kokosolie, mandelolie, sheasmør, kakaosmør. Alle olierne er koldpressede og certificerede økologiske.

Ca 110 g

Sådan opleves produktet på din hud:

Sæben er fast og har en smuk naturlig råhvid farve og haandskaret med reb, så den er nem og praktisk at bruge i håret og på kroppen.  Sæbens tykke skum føles blød og cremet og efterlader hår renset, frisk og hydreret.

 

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Ved fast brug kan ses en forbedring af hårstråets struktur og hovedbundens sundhed. Sæben udtørrer ikke huden som nogle kemiske sæbeprodukter kan gøre og den er derfor rigtig god til hyppig brug.

 

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

MÆLK Shampoobar laves ved at mikse de økologiske olier og smør med kaustisk soda og vand fra Blåbjerg Skov, der skånsomt behandles ved lave temperaturer og herefter tilsættes æteriske olier, samt fintmalet havre, kokosmælk og sukker. Sæben hældes i forme og efter ca. 24 timer skæres sæben sættes til at modne i op til 6 uger – ligesom en god ost eller vin. Herefter pakkes sæben i silkepapir, der bevarer sæbens kvalitet og til sidst lægges sæben i en praktisk og flot papirspose lavet af dansk produceret genbrugspapir, stemplet med Blue Mountains flotte logo. Et flot og rustikt look, helt uden plastik – det er 100% god karma og sund fornuft.

Husk: Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Egenskaber

Vægt 120 g
Hårtype

Tørt hår og hovedbund

Hudtype

Aktive ingredienser

Konsistens

Allergener

Naturlige olier

, , ,

Hovedingredienser

, , , , ,

Dette produkt indeholder...

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Sodium Sweet Almondate, Aqua, Cocos Nucifera Fruit Extract, Glycerin, Avena Sativa Kernel Meal, Sucrose, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool.

 

 

√ Udtørrer ikke huden.

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer.

√ Fri for sulfater, parabener og silikone.

√ Vegan Friendly – Ikke testet på dyr.

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Sæbebaren gøres våd og gnides på huden eller direkte i håret herefter skummes sæben op. Fordel nu sæben i masserende bevægelser og skyld grundigt med vand. Gentag gerne for ekstra grundig rensning, især når det er første gang du bruger en helt naturlig shampoobar.

Rikke anbefaler at man bruger Blue Mountain’s Hår Tonic efter rens af håret, hvilket er super sundt for hovedbund og hår. Den er virkelig nem at bruge og kan erstatte brug af balsam.

Baren er en god kombi bar til både mænd og kvinder, der gerne vil spare på plastik og unødvendige tilsætningsstoffer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er den perfekt rejsepartner, da du har en krops-, ansigt- og hårbar i en og samme sæbe.

Sådan virker produktet

Læs her, hvordan produktet og ingredienserne virker:

MÆLK shampoo bar er lavet med ekstra hår elskende olier og smør, samt kokosmælk og fintmalet havre, der gør baren ekstra mild og særlig god til sensitiv hud. Hydrolyseret havre har i mange år været anvendt som lindrende middel mod eksem og irriteret hud og er derfor ekstra god i en sæbe bar lavet af ægte sæbe, da det gør den mere mild at anvende. Derudover er der tilsat dansk sukker, der giver en lækker, blød og tyk skum, perfekt til krop og hår.

Det er bedst at anvende den dertil hørende HAR Tonic, der nedsætter pH værdien af den ægte sæbe og gør håret smukt, blødt og skinnede.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...