Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

HÅR Tonic – Sage & Nettle

HÅR Tonic – Sage & Nettle

kr. 99,00

HÅR Tonic er lavet på økologisk æbleeddike infused med urter, der plejer og nærer dit hår og hovedbund.

 

Vi anbefaler dette produkt, hvis du døjer med:

  • Fint hår
  • Fedtet hår

10 på lager

Kategorier: ,

Om produktet

HÅR TONIC med salvie og brændenælde er håndlavet og økologisk og forhandles af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

HÅR TONIC er en koncentreret økologisk hår rens med balsam effekt.  En perfekt balance af æbleeddike infused med nærende urter, der plejer dit hår og hovedbund. Specielt formuleret med salvie og brændenælde, god til fint og fedtet hår. Efterlader håret silkeblødt og fuld af glans.

100 mL (Koncentrat – svarer til 1 L tonic, når blandet med deminiraliseret vand).

 

Sådan opleves produktet i dit hår:

HÅR TONIC går hårstrået blødt og glansfuldt fra første brug og plejer din hovedbund.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Dit hår vil føles rent, blødt og skinnende – fuld af liv og glans efter få anvendelser. TONIC er specielt formuleret til at pleje og glatte hårstrået og giver din hovedbund de bedst vilkår. HåR tonic med salvie og brændenælde er særlig god til fint og fedtet hår. hovedbund. Du får et velplejet og stærkt hår og en sund hovedbund.

Kan også anvendes som skintonic til behandling af acne, rødme, hævede områder og kløe.

 

Produktet 100 % håndlavet og økologisk.

Egenskaber

Vægt 100 g
Hårtype

Tørt og ødelagt hår

Aktive ingredienser

,

Konsistens

Dette produkt indeholder...

Apple Cider Vinegar (Acetum), Equisetum arvense extract, Urtica dioica Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract

100 % økologisk.

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer og parfume

√ Fri for parabener og silikone.

√ Ikke testet på dyr.

Sådan virker produktet

Læs her, hvordan produktet og ingredienserne virker:

Æblecidereddike er en fænomenal “naturlig kosmetisk” kilde til over 20 mineraler, samt eddike-, mælke-, citron- og propionsyrer, enzymer og aminosyrer. Eddike indeholder kobber, magnesium, svovl, silicium, vitamin A, B1, B2, B6, C, E, P og beta-caroten. Selvom eddike først for nylig er blevet genopdaget, har dens opskrifter været kendt siden oldtiden. Babylonierne brugte eddikes helbredende egenskaber 5.000 f.Kr. Cleopatra, berømt for sin skønhed, tog efter sigende eddikebade.

Brændenælde er som skabt til udsat og irreteret hud og hovedbund, udsat for da den virker beroligende. Takket være indholdet af klorofyl har den antibakterielle egenskaber. Derudover  har brændenælde en sebostatisk effekt, der normaliserer sekretionen af ​​talg og lukker hudens porer. Den er fantastisk til hårpleje. Nælde styrker håret og hårtab. Det forbedrer hårets udseende og tilstand og forhindrer overdreven fedtet hovedbund. Perfekt til fint og fedtet hår og hovedbund.

Salvie har antibakteriel, fungistatisk (hæmmer væksten af ​​svamp), virostatisk, astringerende og hæmmer udskillelsen af ​​sved og talg . Salviepræparater er antiinflammatoriske. Salvie har anti-androgen og østrogen aktivitet, derfor anbefales det i overgangsalderen hos kvinder og til behandling af acne og alopeci på grund af hyperandrogenisme. Salvie styrker naturligt hudens immunsystem og understøtter dens forsvar mod bakterier, vira og svampe. Eddiken plejer også huden og holder den blød, smidig og sund.

 

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Som hår tonic:  til tørt, meget tørt hår med høj porøsitet, som lukker hårets skællag og forhindrer yderligere vandtab fra håret. Det vil også give dit hår glans og beskytte farven. Hvordan laver man det?: Hæld 2-3 spiseskefulde eddike til en liter deminiraliseret vand (ca 10 %), bland grundigt og sprøjt hovedbund og hår. Rens ikke. Anvendes inden balsam.

Som hovedbundskur: stimulerer cirkulationen af ​​hovedbunden, styrker hårsækkene, forhindrer hårtab, fjerner skæl – tilsæt 10% eddike til den valgte vand. For eksempel: 9o ml deminiraliseret vand + 10 ml (2 spiseskefulde) eddike i en sprayflaske og masser forsigtigt en ind i vasket hovedbund. Skyl ikke.

Som ansigtstoner: formindsker porrene i huden og har en let eksfolierende og anti-akne effekt – tilsæt 10% eddike til deminiraliseret vand. For eksempel: 9o ml vand + 10 ml (2 spiseskefulde) eddike.

Hvis du har tendens til tørre hårspidser, kan jeg anbefale at du krammer lidt MOS Body Butter ind i håret efter vask.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...