Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

BALSAM #4 Vegan – Lavender & Lemongrass

BALSAM #4 Vegan – Lavender & Lemongrass

kr. 149,00

BALSAM bar lavet med vegan venlige ingredienser er den bedste plejende balsam bar på markedet. Indeholder arganolie, jojobaolie, kakaosmør, panthenol og plantekeratin for ekstra pleje.

Vi anbefaler dette produkt, hvis du døjer med:

  • Tørt eller trist hår
  • Irriteret hovedbund

9 på lager

Kategori:

Om produktet

BALSAM Conditioner bar med Lavender & Lemongrass er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og forhandles af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

BALSAM Vegan conditioner bar er en silikone fri mild balsam bar formuleret med nogle af de bedste og mildeste ingredienser på markedet. Tag en balsam i salonkvalitet og fjern alt det tilsatte silikone, vand og plastikemballage og du har BALSAM bar. Baren består hovedsagigt af BTMS-50, en luksus emulgator, med gode konditionerende/ plejende overflade egenskaber, der erstatter brugen af efterbehandlingsprodukter som, hårbalsam og hårkur. BTMS er vegetabilsk og udvundet er rapsolie. Silikone er erstattet med økologisk broccoliolie og baren er yderligere tilsat kokosolie, jojobaolie, arganolie, kakaosmør, e-vitamin, blødgørende plantekeratin og genopbyggende pro-vitamin B5. Baren er håndlavet og har en praktisk snor, der går den nem at håndtere i badet. Den er også perfekt til rejsen eller camping.

BALSAM baren kan anvendes af alle hår typer – også krøllet hår (Curly Girl Metoden).

Ca 90 g

 

Sådan opleves produktet i dit hår:

BALSAM baren fordeles nemt i håret efter den er gjort våd. Den føles cremet og efterlader håret blødt, velplejet og  skinnende, uden at tynge eller fedte håret.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Dit hår vil føles rent, blødt og skinnende – fuld af liv og glans efter få anvendelser. Baren er specielt formuleret til at pleje, hydrere og glatte hårstrået. Du får et sundt, velplejet og stærkt hår med færre knækkede hårstrå.

 

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

Hver enkelt BALSAM bar laves i hånden og støbes i runde forme. Baren tørres herefter i ca. 2 uger, så den er helt hård og fast inden den pakkes ind i fødevaregodkendt silkepapir, for at holde på kvaliteten. Herefter pakkes baren flot ind i kraftigt danskproduceret genbrugspapirposer. En flot og naturlig indpakning, helt uden plastik og med 100% god karma.

Husk: Det er vigtigt at baren kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Egenskaber

Vægt 90 g
Hårtype

Alle hårtyper

Aktive ingredienser

, , ,

Konsistens

Allergener

, , ,

Naturlige olier

, , , , ,

Dette produkt indeholder...

BTMS 50 (Behentriumonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol), Cetyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycerin, Brassica Oleracea Italica Seed Oil, Panthenol, Aqua, Hydrolised Corn Protein, Hydrolised Wheat Protein, Hydrolised Soy Protein, Tocopherol, Helianthus Anuus Seed Oil, Lavandula Angustifolia  Oil, Cymbopogon Flexuosus Oil, Geraniol, Limonene, Linalool, Citral.

Certificerede økologiske olier.

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer.

√ Fri for parabener og silikone.

√ Ikke testet på dyr.

Sådan virker produktet

Læs her, hvordan produktet og ingredienserne virker:

BALSAM baren indeholder blandt andet hydrolyseret plantebaseret keratin, der reparerer håret indeni, styrker det og giver det mere volumen. Det har bemærkelsesværdige fugtighedsegenskaber, giver elasticitet og naturlig glans. Beskytter håret ved at fungere som et skjold mod miljøfaktorer og varmebehandling. For farvet hår hjælper det med at fastgøre farven inde i håret. Det hjælper med at genopbygge beskadiget hår og er dermed et meget nyttig aktiv pleje af tørt hår, skørt eller hår ofte udsat for varmebehandling.

BALSAM indeholder også pro-vitamin B5, et lille mirakelmiddel, der ud over at fugte hår og hud optimalt, har en inflammatorisk effekt og reducerer rødme og kløe, fremmer hudens elasticitet og accelererer hudens helingsproces. Pro-vitaminer hydrerer og forsegler hårstrået, så håret bliver ekstra blødt og skinnende.

BALSAM er baseret på hovedingrediensen BTMS-50, en emulgator og blødgørende ingrediens, udvundet af rapsolie. Der er mange fantastiske egenskaber ved BTMS-50 blandt andet:

  • Lækkert blød og cremet balsam, der plejer og blødgør hårstrået.
  • Virker optimalt, både i blødt og hårdt vand,
  • Virker fugtgivende på hud, hår og hovedbund, glatter hårstrået, så håret fremstår blødt og skinnede.
  • Vegetabilsk – udvundet af rapsolie

 

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Baren gnides enten mellem hænderne eller direkte på håret og cremen fordeles i håret fra rod til spids. Lad virke et par minutter og skyld ud. Har du tykt og krøllet hår, der har behov for ekstra pleje, kan du lade en smule af balsamen blive i håret, som leave-in conditioner.

Det anbefales at anvende HÅR Tonic før brug, der gør håret ekstra blødt og skinnende, samt plejer din hovedbund.

Hvis du har tendens til tørre hårspidser, kan jeg anbefale at du krammer lidt MOS Body Butter ind i håret efter vask.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...