Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

SKOV Ansigtsbar – Enebær og E-vitamin

TILBUD

SKOV Ansigtsbar – Enebær og E-vitamin

kr. 43,75

SKOV Ansigtsbar – C-vitamin er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og modnet i 6 uger.

SKOV Ansigtsbar med hamp, enebær og E-vitamin laves i hånden på en gammeldags koldrørt metode, hvilket betyder at sæben bevarer mange af sine gode egenskaber, samt er 100% naturlig – den indeholder kun forsæbet olie og naturlige E-vitaminer.

Vi anbefaler dette produkt, hvis du døjer med:

  • Fedtet hud
  • Uren hud
  • Sensitiv hud

Basisolierne er den bedste jomfru kokosolie, dansk rapsolie og hampefrøolie samt enebærolie. Alle olierne er koldpressede og økologiske.

Produktet forhandles eksklusivt af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

9 på lager

Kategori:

Om produktet

SKOV Ansigtsbar med naturlig e-vitamin er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og forhandles af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

SKOV Ansigtsbar med E-vitamin fremstilles i hånden på en gammeldags koldrørt metode, hvilket betyder at sæben bevarer mange af sine gode egenskaber, samt er 100% naturlig – den indeholder kun forsæbet olie, æterisk enebærolie og naturlig E-vitamin.

Ca 100 g

Sådan opleves produktet på din hud:

Sæben er fast og har en smuk naturlig grøn farve. Sæben er ikke tilsat kunstig farve. Sæbens tykke skum føles blød og cremet på huden og efterlader den renset og frisk.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Ved fast brug kan ses en forbedring af ansigtshudens struktur og renhed. Sæben udtørrer ikke huden som nogle kemiske sæbeprodukter kan gøre og den er derfor også rigtig god til hyppig håndvask.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

SKOV Ansigtsbar ned E-vitamin laves ved at mikse kvalitetsolierne med kaustik soda og vand fra Blåbjerg Skov, skånsomt ved lave temperaturer og herefter tilsættes den potente enebærolie og naturlig E-vitamin. Sæben hældes i træforme og efter ca. 24 timer skæres sæberne ud i hånden, stemples og sættes til at modne i op til 6 uger – ligesom en god ost eller vin. Herefter pakkes sæben i silkepapir, der bevarer sæbens kvalitet og til sidst lægges sæben i en praktisk og smuk opbevaringspose lavet af ufarvet hør, stemplet med Blue Mountains flotte logo. Det gør den perfekt som gave til en du holder af. Eller måske vil du bare gerne forkæle dig selv med en dejlig økologisk kvalitetssæbe!

Rigtig god fornøjelse!

Kærlig hilsen

Rikke Sæbemester

Farve og struktur kan variere fra sæbe til sæbe, da den er 100 % håndlavet i små unikke batch og helt naturlig.

Husk: Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Egenskaber

Vægt 100 g
Hudtype

, ,

Aktive ingredienser

, , , ,

Konsistens

Allergener

Naturlige olier

, , ,

Hovedingredienser

, ,

Dette produkt indeholder

Sodium Cocoate*, Sodium Hempseedate*, Sodium rapeseedate*, Aqua, Glycerin**, Cocos Nucifera oil*, Cannabis Sativa oil*, Brassica Napus seed oil*, Juniperus Communis Fruit oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus seed oil, Limonene*.

*Ingredienser fra økologisk jordbrug
**Naturlige komponenter fra olien

√ Ultra mild – anbefalet til sensitiv hud.

√ Udtørrer ikke huden.

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer.

√ Fri for sulfater, parabener og silikone.

√ Vegan Friendly – Ikke testet på dyr.

Sådan virker produktet

Læs her, hvordan produktet og ingredienserne virker:

SKOV Ansigtsbar – E-vitamin indeholder koldpresset økologisk og dansk rapsolie – en olie der indeholder langt flere e-vitaminer end olivenolie og er derfor en fantastisk god grundolie til en nordisk sæbe.

Derudover har vi tilsat dansk koldpresset og økologisk hampefrøolie – en superplante med mange gode egenskaber, og er rigtig god til at afbalancere fedtet hud, da olien går ind og hydrerer og regulerer hudens olieproduktion. Olien er fyldt med Omega 6 olie – gamma-linolensyre (GLA) som virker anti-inflammatorisk og medvirker til cellevækst og fornyelse.

SKOV indeholder også æterisk enebærolie – en naturlig kilde til C vitamin og monoterpene alkoholer (Campher og Limonene) som virker anti-inflammatorisk og har antibakterielle egenskaber.

SKOV Sæbebar er perfekt som daglig ansigtsvask og du kan for ekstra god effekt bruge vores LIV eller GLØD Ansigtsolie efter rens – derved øger du effekten af de gode fedtstoffer, hvilke reparerer huden og samtidig gør huden blød og smidig.

Vores smukke sæber passer perfekt til Filsø sæbeskålen lavet af kunstner Mimi Haahr.

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Sæbebaren gøres våd og gnides mellem hænderne eller med en vaskeklud/svamp og herefter skummes sæben op. Fordel nu sæben på ansigt, krop eller hænder i cirkulerer bevægelser og skyld grundigt med vand. Gentag gerne for ekstra grundig rensning.

Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

SKOV Ansigtssæbe er perfekt som daglig ansigtsvask og du kan for ekstra god effekt bruge vores LIV eller GLØD ansigtsolie efter rens – derved øger du effekten af de gode fedtstoffer, hvilke reparerer huden og samtidig gør huden blød og smidig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.