Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

RÅ Beard Balm med Bivoks & Rustik Rosmarin

TILBUD

RÅ Beard Balm med Bivoks & Rustik Rosmarin

kr. 50,00

RÅ Beasty Beard Balm med Bivoks & Rosmarin er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld.

RÅ er en økologisk skægbalsam der er lavet af de bedste og mest fugtgivende ingredienser. Den ekstra plejende balsam, er ideel til skægbalsam, tørre og sprækkede læber og hænder.

Vi anbefaler dette produkt, hvis du har:

  • Glansløst skæg
  • Tør hud og skæg
  • Skadet hud

Skægbalsamen er formuleret med blot 5 kraftfulde ingredienser, der nærer og plejer huden optimalt: Økologisk mangosmør, kakaosmør, hampefrøolie, bivoks og rosmarin. Dit skæg vil se smukt og velplejet ud.

Produktet forhandles eksklusivt af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

10 på lager

Om produktet

RÅ Beasty Beard Balm – Hamp & Rosmarin til skæg og tørre områder er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og forhandles af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

Rå – Hamp & Rosmarin er en økologisk skægbalsam, der er lavet af de bedste og mest fugtgivende ingredienser. Den ekstra plejende balsam, er ideel til pleje af skæg og tørre områder som læber og hænder.  Formuleret med blot 5 kraftfulde ingredienser, der nærer og plejer skæg og hud optimalt: Økologisk mangosmør, kakaosmør, hampefrøolie, bivoks og rosmarin. RÅ plejer dit skæg og bringer dit indre vilddyr frem!

30 mL

Sådan opleves produktet på din hud:

RÅ Beasty Beard Balm– Hamp & Rosmarin dufter mildt af rosmarin, der er en let krydret og sød duft, der ikke virker overvældende, men derimod beroligende og mild. Balsamen er fast og  smelter nemt ved påføring. Salven absorberes let og virker fugtgivende, plejende og beskyttende i timevis. Skægget flot, ensartet og skinnende, samtidig med at URT plejer og beskytter både skæg og hud i dybden.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Brug gerne RÅ hver dag i din daglige skægpleje. Skæg og hud bliver plejet i dybden, bliver skinnende og sundt, samt giver struktur uden at udtørre som ren voks kan gøre. Ved brug på tørre og sprækkede hæle, fingre og læber, ses en forbedring allerede efter 24 timer. Huden bliver mere elastisk, blød og får en sund ensartet finish. Salven kan forbedre healingen af små sår og skrammer.

Sådan anvender du RÅ Skægbalsam optimalt:

Varm en smule af skægbalsamen i dine hænder og massėr balsamen ind i dit skæg. Brug gerne en skægbørste til at fordele den plejende balsam godt ind i skægget og helt ind til huden, så skægget løftes og huden får luft.  Frisèr skægget glat og nyt dit flotte skinnende og velplejet skæg. Brug gerne skæg olien RÅ om aftenen.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

RÅ Beard Balm – Hamp & Rosmarin laves ved nænsomt at opvarme de økologiske olier og smør og herefter tilsætte lavendelolie og naturlige E-vitaminer. Olien hældes på genanvendelig aluminiumsdåser og sættes til afkøling.

Husk: Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Egenskaber

Vægt 44 g
Konsistens

Allergener

, ,

Hovedingredienser

, ,

Aktive ingredienser

, , , , ,

Hudtype

Naturlige olier

,

Dette produkt indeholder

Ingredients: Cannabis sativa seed oil*, Mangifera indica seed butter*, Theobroma cacao seed butter*, Cera alba*, Rosmarinus officinalis leaf oil*, Limonene*, Linalool*.

*Ingredienser fra økologisk jordbrug

 

√ Ultra mild – anbefalet til sensitiv hud.

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer.

√ Fri for sulfater, parabener og silikone.

√ Ikke testet på dyr.

Sådan virker produktet

Læs her, hvordan produktet og ingredienserne virker:

URT Salve – Hamp & Rosmarin er formuleret af få, men virksomme økologiske ingredienser:

  • Kakao har været anvendt til medicin i 3000 år og kakaosmør får dig måske til at tænke på dekandente kager og chokolader, men det kan så meget mere! Kakaosmør er rig på fede fedtsyrer der skaber en beskyttende barriere på huden og phytostoffer (plantestoffer), der tillader de fugtgivende og plejende ingredienser at trænge helt ind i cellerne. Huden bliver blød og elastisk og mange kvinder bruger kakaosmør til at formindske ar og mærker på huden.
  • Hampefrøolie er perfekt til de fleste hudtyper, da den hydrerer uden at tilstoppe poreren. En af de omega-6 fedtsyrer hampefrøolie indeholder, er gamma-linolsyrer (GLA), der ud over at virke anti-inflammatorisk, også stimulerer hudcellernes vækst. Olien hydrerer og afbalancerer huden, og samtidig har hampefrøolien anti-aging egenskaber og kan hjælpe med at forebygge fine liner og tidlige alderstegn.
  • Mangosmør er sprængfyldt med antioxidanter, Vitamin E, A og C, der beskytter din hud mod celleskader. E-Vitamin kan afhjælpe tegn på solskader, ved at reducere oxidering af hudens celler. Vitamin C er vigtig for produktionen af kollagen, som er en af de mest typiske proteiner i din hud. Både E og C vitamin findes i hudens celler og beskytter cellerne, når huden er udsat for solens skadelige stråler og modvirker tidlig aldring.
  • Bivoks er naturens vidundermiddel og der er mange gode grunde til at man har brugt bivoks i hudplejeprodukter siden faraoernes tid i det gamle Egypten. Takket være de antibakterielle egenskaber og et naturligt indhold af blødgørende A-vitamin, er bivoks brugt til mange typer hudproblemer, og det kan være lige det din hud har behov for. Bivoks er særlig god til at blødgøre og hydrere sensitiv hud. Bivoks virker blødgørende, udglattende og fugtbevarende, og er rigtig god til at tæmme og pleje et flot skæg.
  • Rosmarin indeholder antioxidanter og har anti-inflammatoriske egenskaber. Rosmarin forbedrer blodcirkulation til hud- og hårceller og virker mod tør hud og kløe.

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Som salve:
Sørg for at opbevare URT mørkt og køligt. Tag en smule URT op på fingeren og smør salven på det ønskede sted. Gentag ved behov. Salven absorberes let.

Som skægbalsam:
Tag en smule salve og opvarm det mellem fingrene og lad dem glide let igennem skægget, imens du former og glatter skægget.

URT alt-i-en salve er lavet af rene naturlige ingredienser, Ved temperaturer over 25 grader, kan salven blive blød og ved høje temperaturer flydende. Det ødelægger ikke kvaliteten, men pas på hvis du har den med tasken eller på rejsen og der er høje temperaturer. Når salven stivner igen, kan der dannes små korn i salven. Dette er helt naturligt og stammer f.eks. kakaosmør, der stivner hurtigere end resten af salven. Kornene smelter nemt i håndfladerne ved brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...