Miljøvenlig virksomhed

Økologisk hudpleje

Blåbjerg Klitplantage

Lokalt sæbeværksted

Du får hurtig levering

Og den bedste service

HYBEN Ansigtsbar med E-vitamin

HYBEN Ansigtsbar med E-vitamin

kr. 59,00

HYBEN Ansigtssæbe er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og modnet i 6 uger.

HYBEN Ansigtssæbe laves i hånden på en gammeldags koldrørt metode, hvilket betyder at sæben bevarer mange af sine gode egenskaber, samt er 100% naturlig – den indeholder kun forsæbet olie og naturlige E-vitaminer.

Vi anbefaler dette produkt, hvis du har:

  • Moden hud
  • Tør hud

Basisolierne er den bedste jomfru kokosolie, dansk rapsolie og hybenkerneolie. Alle olierne er koldpressede og økologiske.

Produktet forhandles eksklusivt af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

12 på lager

Kategori:

Om produktet

HYBEN Sæbebar til ansigtet er håndlavet af Sæbemester Rikke Rietveld og forhandles af Blue Mountain Soapery samt udvalgte forhandlere.

HYBEN Ansigtssæbe fremstilles i hånden på en gammeldags koldrørt metode, hvilket betyder at sæben bevarer mange af sine gode egenskaber, samt er 100% naturlig – den indeholder kun forsæbet olie og naturlige E-vitaminer.

Ca 100 g

Sådan opleves produktet på din hud:

Sæben er fast og har en smuk naturlig gul farve og en mild duft af sæbe.  Sæben er ikke tilsat duft eller farve – men er helt naturlig. Sæbens tykke skum føles blød og cremet på huden og efterlader den renset og frisk uden at udtørre.

Hvad du kan forvente af længerevarende brug:

Ved fast brug kan ses en forbedring af ansigtshudens struktur og renhed. Sæben udtørrer ikke huden som nogle kemiske sæbeprodukter kan gøre og den er derfor også rigtig god til hyppig håndvask.

Sådan laver Sæbemester Rikke Rietveld dette produkt:

HYBEN Ansigtssæbe laves ved at mikse kvalitetsolierne med kaustik soda og vand fra Blåbjerg Skov, skånsomt ved lave temperaturer og herefter tilsætte den potente koldpressede hybenkerneolie og E-vitamin. Sæben hældes i træforme og efter ca. 24 timer skæres sæberne ud i hånden, stemples og sættes til at modne i op til 6 uger – ligesom en god ost eller vin. Herefter pakkes sæben i silkepapir, der bevarer sæbens kvalitet og til sidst lægges sæben i en bæredygtig gammeldags papirspose med smuk label stemplet med Blue Mountains flotte logo. Den flotte indpakning fungerer perfekt som gave til en du holder af – eller måske skal du bare have lov til at forkæle dig selv med en lækker økologisk sæbe i høj kvalitet.

Sæbens farve og udseende kan variere da der er tale om 100 % naturlig produkt.

Rigtig god fornøjelse!

Kh Rikke Sæbemester.

Husk: Det er vigtigt at sæben kan ligge tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

Egenskaber

Vægt 100 g
Hudtype

,

Aktive ingredienser

, , , ,

Konsistens

Allergener

Naturlige olier

, ,

Hovedingredienser

,

Dette produkt indeholder

Sodium cocoate*, Sodium rapeseedate*, Aqua, Glycerin**, Cocos nucifera oil*, Rosa canina seed oil*, Brassica napus seed oil*,Tocopherol, Helianthus annuus seed oil. *Økologisk. **Naturlig komponent i olien.

Forsæbet kokosolie*, forsæbet rapsolie*, vand, glycerin**, Hybenkerneolie*, naturligt E-vitamin udvundet af GMO fri sojaplanter og mikset med ren solsikkeolie.

*Ingredienser fra økologisk jordbrug

√ 100% fri for sæbe.

√ Ultra mild – anbefalet til sensitiv hud.

√ Udtørrer ikke huden.

√ Fri for hormonforstyrrende stoffer.

√ Fri for sulfater, parabener og silikone.

√ Vegan Friendly – Ikke testet på dyr.

Sådan virker produktet

Læs her, hvordan produktet og ingredienserne virker:

HYBEN Ansigtssæbe indeholder koldpresset økologisk og dansk rapsolie – en olie der indeholder langt flere E-vitaminer end f.eks. olivenolie og derfor en fantastisk god grundolie.

Vi har tilsat koldpresset hybenkerneolie, en rigtig potent olie fyldt med antioxidanter, der effektivt beskytter hudens celler. Olien indeholder omega-3 og omega-6 samt vitaminer som C og E – et vaskeægte naturligt vidundermiddel.

Vores smukke sæber passer perfekt til Filsø sæbeskålen lavet af kunstner Mimi Haahr.

Sådan anvendes produktet

Læs her, hvordan jeg anbefaler at anvende dette produkt:

Sæbebaren gøres våd og gnides mellem hænderne eller med en vaskeklud/svamp og herefter skummes sæben op. Fordel nu sæben på ansigt, krop eller hænder i cirkulerer bevægelser og skyld grundigt med vand. Gentag gerne for ekstra grundig rensning. Det er vigtigt at sæben kan ligger tørt, så den har mulighed for at tørre ud mellem brug.

HYBEN Ansigtssæbe er perfekt som daglig ansigtsvask og du kan for ekstra god effekt bruge vores LIV eller GLØD ansigtsolie efter rens – derved øger du effekten af de gode fedtstoffer, hvilke reparerer huden og samtidig gør huden blød og smidig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.